beats by dre cheap

-

(Napomena: izgleda da se u medjuvremenu od gasenja odustalo)
 
"VAŽNO: Pristup svim sadržajima na ovom sajtu biće onemogućen od 01.01.2020. Preporučujemo da do tog datuma preuzmete sadržaje sa svojih blogova."
 
 
    Jucer predvecer (dan kratko traje, a i vecinom je lose vrijeme) sam citao ruzne vijesti, bio sam tuzan, onda oko 18 sati odem na blogger, pa primijetim malu reklamu na glavnoj stranici, onda shvatim da to nije reklama nego najava za gasenje. Ovaj put po pravo. Ironija (ili po novome - aronija) je u tome sto se to dogadja na istom mjestu gdje sam prvi put cuo za njega prije vise od 10 godina. Ugasio sam racunalo.
 
Volio sam citati prastare blogove iz nekog drugog vremena, proucavati zbog cega su postali ono sto su sada, volio sam citati stare poruke, prisjecati se proslih dogadjaja jer je ovdje ostala zabiljeska na njih. Nekih osoba vise nema u stvarnosti, a ovako je ostao bar kakav-takav trag da su postojali. To je bilo jedino mjesto gdje su se opisivali osjecaji u ovom prostoru, jer su dolazili korisnici i iz susjednih zemalja, razlicitih osobnosti. Ono malo osjecaja iz duboke unutrasnjosti osobe, u ovom sve bezosjecajnijem svijetu. Vedre teme?! Bar je ranije najavljeno za razliku od ostalih mjesta na internetu. Netko je davno rekao da je internet najbolje mjesto za pohranu podataka, a podaci nestaju brze nego odbacene knjige koje vise nitko ne cita.
 
 

Autostoperov vodič kroz galaksiju
http://bezpanike.blogger.ba
22/11/2019 08:16